Το μπροστινό φως ποδηλάτου Esperanza AVIOR USB διαθέτει ισχυρό λευκό LED XPE, που εκπέμπει δυνατό φως με ροή 250 lumens. Χάρη σε αυτό, μετά το σκοτάδι, ο δρόμος μπροστά θα είναι πολύ καλά φωτισμένος και θα είστε ορατοί στους άλλους χρήστες του δρόμου. Η συσκευή διαθέτει 3 λειτουργίες φωτισμού. Η λάμπα έχει ενσωματωμένη μπαταρία και φορτίζεται μέσω καλωδίου USB.
Να είστε ορατοί στο δρόμο!
ΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ USB
ΔΥΝΑΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ
ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΡΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΛΙΑ
Τροφοδοσία: ενσωματωμένη μπαταρία 800mAh
Τοποθέτηση στο πλαίσιο του ποδηλάτου: τυλίξτε τον παρεχόμενο ιμάντα γύρω από το πλαίσιο και στερεώστε τον στη λαβή στην άλλη πλευρά.
Για να επιλέξετε μια λειτουργία ή να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, πατήστε το διακόπτη αρκετές φορές μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή λειτουργία.
Για να φορτίσετε την μπαταρία, συνδέστε τη συσκευή σε μια πηγή USB και φορτίστε για περίπου 2 ώρες. Η υποδοχή φόρτισης βρίσκεται στο πίσω μέρος της λάμπας. Κατά τη φόρτιση, η κόκκινη λυχνία είναι αναμμένη και αν ανάψει πράσινη, σημαίνει ότι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.
Χρόνος φόρτισης μπαταρίας: περίπου 2 ώρες
Πηγή φωτός:
1 x LED
Τροφοδοτικό:
Ενσωματωμένη μπαταρία
Χρώμα:
Μαύρος
Διαστάσεις:
6,5 x 2,3 x 2,8 [εκ.]
Περιλαμβάνονται αξεσουάρ:
-
@:
-
Λυχνία:
-
Καλώδιο USB:
-
Ταινία τοποθέτησης:
-
#:
-
Υλικό:
πλαστική ύλη{Type} Προβολείς . {Τύπος τροφοδοσίας} Φόρτιση USB. {Χρώμα ανοιχτό} Λευκό . {Τύπος ισχύος} Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες