Θερμόμετρο Κουζίνας για Κρέας KingHoff KH-3697

9.42 
5908287236974
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες
+
Σπάνια συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική και υποτιμημένη είναι η επαγγελματική μέτρηση της θερμοκρασίας κατά τη θερμική επεξεργασία μιας δραστηριότητας κατά την προετοιμασία των τροφίμων. Συνήθως βασιζόμαστε στις, δυστυχώς συχνά αναξιόπιστες, αισθήσεις μας. Συχνά χρησιμοποιούμε την αίσθηση της όρασης και της όσφρησης για να αξιολογήσουμε ένα πιάτο. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε κάτι για τα εξωτερικά του μέρη, π.χ. από το χρώμα ενός ψητού κρέατος; Τι συμβαίνει όμως μέσα; Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με μεγαλύτερα κομμάτια ψητού κρέατος. Μπορούμε να κόψουμε το κρέας κατά το ψήσιμο, αλλά μετά το κοιτάμε αντί να το μετράμε. Εδώ είναι χρήσιμα τα επαγγελματικά θερμόμετρα μαγειρέματος. Αυτοί είναι συνήθως εξειδικευμένοι μετρητές ειδικά σχεδιασμένοι για τη μέτρηση της θερμοκρασίας των τροφίμων. Διαθέτουν ανιχνευτή, δηλαδή ένα είδος θερμικά αγώγιμου σουβλιού που εισάγεται στο ψητό κρέας. Χάρη σε αυτό, γνωρίζουμε ποια θερμοκρασία είναι το φαγητό μέσα. Κατά τη θερμική επεξεργασία, τα τρόφιμα πρέπει να φτάσουν την κατάλληλη θερμοκρασία στο εσωτερικό: το μοσχαρίσιο κρέας πρέπει να φτάσει σε ελάχ. 63°C; πουλερικά και χοιρινό - ελάχ. 74°C για τουλάχιστον 2 λεπτά. αναγεννημένα πιάτα – ελάχ. 75°C; αποθηκευμένα τρόφιμα – ελάχ. 63°C Η θερμοκρασία πρέπει να μετράται στη μέση του φαγητού - ο καθετήρας πρέπει να βρίσκεται στο πιο παχύ μέρος του κρέατος - μακριά από τα κόκαλα. Εάν το προϊόν έχει ακανόνιστο σχήμα ή το πιάτο αποτελείται από πολλά συστατικά, η θερμοκρασία πρέπει να μετρηθεί σε πολλά σημεία. Προσδιορισμός: - Θερμόμετρο από ανοξείδωτο χάλυβα. - Ευανάγνωστο καντράν με μοτίβα ζώων. - Η ακρίβεια επιβεβαιώνεται από πιστοποιητικό. - Διάμετρος δίσκου περίπου 5 cm. - Συνολικό μήκος περίπου 14 cm. - Δείχνει θερμοκρασία από 0C έως 120C.{Κυρίαρχο χρώμα} Ασημί . {Type} Θερμόμετρα κουζίνας . {Υλικό} Μέταλλο
Μάρκα
:
KingHoff