DM-0768 μαχαίρι κοπής, λεπίδα 7 ιντσών, 18 cm, λαβή 12,2 cm Λεπίδα διπλής όψης ακονισμένο Μαχαίρι συσκευασμένο σε κομψό κουτί από χαρτόνι Πυρήνας μαχαιριού από τον υψηλότερης ποιότητας ατσάλι VG-10 (1% άνθρακα, 1,5% κοβάλτιο) με σκληρότητα όσο και 61 HRC εξασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια, καλυμμένη με 16 στρώσεις κατά τη διαδικασία σφυρηλάτησης (κάθε πλευρές) από χάλυβα ποικίλης σκληρότητας. Αυτό δίνει στη λεπίδα την απαραίτητη ευελιξία. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από επικαλυμμένο ξύλο Pakka, συνδεδεμένο με προέκταση ατσάλινης λεπίδας σε όλο το μήκος. Η λεία και πυκνή δομή του ξύλου Pakka αποτρέπει τη συσσώρευση βακτηρίων σε μικροσχισιές, τέλεια προσαρμοσμένη στο σχήμα του χεριού, εξασφαλίζοντας άνετη κοπή. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των μαχαιριών Shun είναι τα στρώματα που μοιάζουν με δακτυλικά αποτυπώματα πάνω τους και, όπως και αυτά, είναι εξίσου μοναδικά. Τα μαχαίρια KAI είναι εξαιρετικά αιχμηρά και τέλεια ισορροπημένα, δημιουργημένα με βάση την παράδοση της παραγωγής σπαθιών σαμουράι. Είναι ιδανικά για να κόβουν με ακρίβεια ακόμη και τις πιο λεπτές φέτες και να δημιουργούν φανταχτερά διακοσμητικά. Κάθε μαχαίρι Kai Shun είναι ένα έργο τέχνης, μοναδικό και πρωτότυπο Η εταιρεία Kai, η οποία έχει τη χαρά να είναι αντιπρόσωπος και διανομέας στην Πολωνία, είναι κατασκευαστής, μεταξύ άλλων, επαγγελματικών ψαλιδιών και μοναδικών, αποκλειστικών μαχαιριών κουζίνας. οι πιο απαιτητικοί σεφ και οι λάτρεις της μαγειρικής. Τα μαχαίρια που παράγονται από την Kai περιλαμβάνουν ιαπωνικά σχέδια λεπίδων: Santoku, Deba, Yanagiba, Nakiri (τις περισσότερες φορές ακονισμένα μονής όψης) και λεπίδες ευρωπαϊκού σχήματος ακονισμένες και στις δύο πλευρές. Τα μαχαίρια Kai είναι κατασκευασμένα από χάλυβα υψηλότερης ποιότητας (συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα Damascus - SHUN Σφυρηλατούνται από πολλά στρώματα διαφορετικής σκληρότητας και ελαστικότητας, τοποθετημένα το ένα μετά το άλλο, καθιστώντας τα εξαιρετικά αιχμηρά και μη διαβρωτικά). Χαρακτηριστικό τους χαρακτηριστικό είναι τα ορατά στρώματα που μοιάζουν με δακτυλικά αποτυπώματα πάνω τους και, όπως και αυτά, είναι εξίσου μοναδικά τα μαχαίρια KAI είναι εξαιρετικά αιχμηρά και τέλεια ισορροπημένα, δημιουργημένα με βάση την παράδοση της παραγωγής σπαθιών σαμουράι. Είναι ιδανικά για να κόβουν με ακρίβεια ακόμη και τις πιο λεπτές φέτες και να δημιουργούν φανταχτερά διακοσμητικά. Η σκληρότητα καθορίζεται από έναν αριθμό στην κλίμακα HRC για τον χάλυβα και όσο υψηλότερη είναι, τόσο πιο σκληρό είναι το μαχαίρι και τόσο υψηλότερες είναι οι παραμέτρους που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Η αύξηση της σκληρότητας κατά 1HRC κάνει μεγάλη διαφορά!!! Ο χάλυβας λεπίδων πρέπει να έχει τουλάχιστον 50 HRC!!! Σημείωση - ο καλός χάλυβας λεπίδων δεν είναι πλήρως ανθεκτικός στη διάβρωση, ειδικά σε υψηλές θερμοκρασίες και σε υγρά περιβάλλοντα. ________________________________________________________________________________________________________________________________ Συνθήκες χρήσης και συντήρησης των μαχαιριών Kai Kai - Τα μαχαίρια υψηλής ποιότητας απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή, χάρη στην οποία θα παραμείνουν αιχμηρά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πριν χρησιμοποιήσετε τα μαχαίρια για πρώτη φορά, ξεπλύντε τα με ζεστό νερό. Μετά από κάθε χρήση, τα ξεπλένετε καλά με τρεχούμενο νερό και μετά σκουπίστε τα με ένα μαλακό πανί. Για την ασφάλειά σας, σκουπίζετε πάντα το μαχαίρι σας με μια πετσέτα ή πανί από το πίσω μέρος της λεπίδας προς την άκρη. Μην χρησιμοποιείτε επιθετικά καθαριστικά!!! Μετά την επαφή με οξέα που περιέχονται σε ορισμένα προϊόντα, όπως ο χυμός λεμονιού, θα πρέπει να ξεπλύνετε αμέσως και να σκουπίσετε το μαχαίρι. Μην πλένετε ποτέ τα μαχαίρια Kai στο πλυντήριο πιάτων!!! Τα μαχαίρια Kai δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για κοπή σε σανίδες από γυαλί ή γρανίτη κ.λπ. Μπορεί να καθαρίζονται εύκολα, αλλά θα καταστρέψουν την άκρη ακόμη και των πιο σκληρών λεπίδων από χάλυβα. Αποφύγετε την επαφή των λεπίδων του μαχαιριού με μεταλλικά αντικείμενα. Σειρά μαχαιριών SHUN{Εφαρμογή} Για κρέας. {Εφαρμογή} Για κρέας. {Type} Μαχαίρι . {Type} Μαχαίρι