Το φαγητό χαρακτηρίζεται από υψηλή πεπτικότητα πλήρους πρωτεΐνης και n-3 και n-6 λιπαρών οξέων. Το κρέας και τα προϊόντα κουνελιού είναι πολύτιμη πηγή σιδήρου, σεληνίου, χαλκού και ψευδαργύρου - μέταλλα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην τόνωση των αμυντικών λειτουργιών του οργανισμού, διεγείροντας τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των σωματικών υγρών και παίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση των λειτουργιών του δέρματος. Οι πρώτες ύλες του κουνελιού είναι επίσης πηγή μεταβολικά σημαντικής βιταμίνης Β12, νιασίνης και λιποδιαλυτών βιταμινών.
{Age} Κουτάβια (0+) . {Race} Μεσαίο . {Τύπος} Με συκώτι. {Πρόσθετες ιδιότητες} Ενίσχυση της φυσικής ανοσίας. {Καθαρό βάρος} 400 g . {Packaging} Κουτιά