Ερωτευτείτε την αρωματική ιταλική κουζίνα!
Η ιταλική κουζίνα απολαμβάνει τον πλούτο, την ελαφρότητα και τη φρεσκάδα των πιάτων της, ενώ τα σπιτικά ζυμαρικά είναι μια πραγματική απόλαυση για τους λάτρεις της μαγειρικής. Χάρη στις επαγγελματικές μήτρες κοπής της Kenwood, μπορείτε εύκολα να τις προετοιμάσετε στο σπίτι. Εμβαθύνετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες και διευρύνετε το ρεπερτόριο των πιάτων που σερβίρονται πειραματίζοντας αρωματικά. Τα υπέροχα, φανταστικά σχήματα των μήτρων θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε μια γευστική σειρά από ιταλικές λιχουδιές. Χάρη στο γεγονός ότι είναι φτιαγμένα από μπρούτζο, τα ζυμαρικά αποκτούν μια ελαφρώς τραχιά επιφάνεια, η οποία καλύπτεται ως εκ θαύματος με σάλτσα, δίνοντάς τους γεμάτη γεύση και άρωμα.
Το μυστικό της μεσογειακής κουζίνας
Αν και το όνομα αυτού του τύπου ζυμαρικών δόθηκε από τους Ιταλούς, οι ρίζες του orecchiette φτάνουν πίσω στη γαλλική μαγειρική τέχνη της Προβηγκίας. Κάποιες πηγές μάλιστα λένε ότι η ορετσιέτ έφερε στην Ιταλία η γαλλική δυναστεία Ανζού γύρω στο 1200. Στα ιταλικά, orecchiette σημαίνει ακριβώς μικρά αυτιά ή αυτιά. Ταιριάζει τέλεια με σάλτσες λαχανικών, π.χ. μπρόκολο, ρόκα, κολοκυθάκια και μελιτζάνες ή γαύρο, τσίλι και σκόρδο. Το παραδοσιακό orecchiette παρασκευάζεται από αλεύρι σκληρού σίτου - δηλαδή σιμιγδάλι, αλάτι και νερό, και το χαρακτηριστικό σχήμα του δημιουργείται πιέζοντας μια τρύπα στους κομμένους δίσκους ζύμης με τον αντίχειρά σας. Δημιουργήστε τις δικές σας συνθέσεις με βάση αυτά τα όμορφα αυτιά, χάρη στο orecchiette die από την Kenwood.{Συνεργάζεται με το προϊόν} Σεφ μαγειρικής της Kenwood. {Type} Για επεξεργαστές τροφίμων