Ο ατμός διατηρεί τη ζύμη υγρή στην επιφάνεια, δημιουργώντας μια όμορφη και ορεκτική κρούστα, ενώ το κέντρο παραμένει απαλό και ελαστικό. Μπορείτε να ψήσετε τραγανό και νόστιμο ψωμί, μάφιν και κέικ. Ωστόσο, όταν ετοιμάζετε ψητό κοτόπουλο, ψητά παϊδάκια και λαζάνια, θα πετύχετε εξίσου ζουμερά και ομοιόμορφα μαγειρεμένα πιάτα. Η προσθήκη ατμού επιτρέπει ακόμα πιο αφράτο αποτέλεσμα ψησίματος.
Η τεχνολογία SteamBake σάς επιτρέπει να προσθέτετε ζεστό αέρα και ατμό στην αρχή του ψησίματος, γεγονός που δημιουργεί μια τραγανή κρούστα στο εξωτερικό και μια απαλή δομή στο εσωτερικό του φαγητού. Υπό την επίδραση του ατμού, η ζύμη θα φουσκώσει τέλεια και θα γίνει ακόμα πιο αφράτη και ο καθαρισμός του φούρνου είναι λιγότερο ενοχλητικός.
Φυσική και απροβλημάτιστη χρήση ατμού
Ο καθαρισμός δεν χρειάζεται να είναι κουραστικός. Ο ατμός δημιουργεί υγρασία στο εσωτερικό του φούρνου και έτσι απομακρύνει ακόμη και τα προσκολλημένα λίπη και τα υπολείμματα από το εσωτερικό.
Ακόμα και ψήσιμο σε κάθε κομμάτι
Η βέλτιστη χρήση ενέργειας σημαίνει επίσης βέλτιστο μαγείρεμα. Το νέο σύστημα κυκλοφορίας αέρα εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας. Ο φούρνος θερμαίνεται πιο γρήγορα και η θερμοκρασία ψησίματος μπορεί να είναι έως και 20% χαμηλότερη. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια.
Τέλειο ψήσιμο ανεξαρτήτως ποσότητας
Οι στρογγυλές αντιστάσεις συμβάλλουν στο ομοιόμορφο ψήσιμο των τροφίμων σε όλο τον φούρνο. Ακόμα και με τρεις δίσκους ταυτόχρονα.{Τύπος} Ηλεκτρικός . {Τύπος} Ηλεκτρικός . {Πλάτος} 56 cm. {Πλάτος} 56 cm. {Χρώμα} Ασημί . {Χρώμα} Ασημί . {Ενεργειακή τάξη} Κατηγορία Α. {Ενεργειακή τάξη} Κατηγορία Α